Kesan program perkhemahan Pendidikan Luar terhadap sikap alam sekitar dalam kalangan pelajar sekolah menengah daerah Sabak Bernam - Omar Firdaus Mohd Said (Tanjong Malim, 2022)
Kesan program perkhemahan Pendidikan Luar terhadap sikap alam sekitar dalam kalangan pelajar sekolah menengah daerah Sabak Bernam by Omar Firdaus Mohd Said