Keberkesanan modul DialogKopitiam terhadap pencapaian kemahiran lisan dan motivasi dalam Bahasa Cina Sekolah Kebangsaan - Chuah, Kee Ping (Tanjong Malim, 2023)
Keberkesanan modul DialogKopitiam terhadap pencapaian kemahiran lisan dan motivasi dalam Bahasa Cina Sekolah Kebangsaan by Chuah, Kee Ping