Kompetensi kepimpinan perubahan pengetua dengan efikasi kendiri guru di Sekolah Menengah Kebangsaan dan Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan di Semenanjung Malaysia - Liang, Fei Shin (Tanjong Malim, 2023)
Kompetensi kepimpinan perubahan pengetua dengan efikasi kendiri guru di Sekolah Menengah Kebangsaan dan Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan di Semenanjung Malaysia by Liang, Fei Shin