Pembangunan dan kebolehgunaan modul pengajaran kefahaman membaca Bahasa Melayu melalui pendekatan pengajaran bahasa asing dalam kalangan murid bukan penutur natif - Mohd Hafiz Mohamad Tarmizi (Tanjong Malim, 2023)
Pembangunan dan kebolehgunaan modul pengajaran kefahaman membaca Bahasa Melayu melalui pendekatan pengajaran bahasa asing dalam kalangan murid bukan penutur natif by Mohd Hafiz Mohamad Tarmizi