Pengaruh efikasi kendiri, persepsi sokongan organisasi dan hubungan sosial di tempat kerja terhadap prestasi kerja dengan kesediaan perubahan sebagai pengantara - Riyanto, Dicky Wisnu Usdek (Tanjong Malim, 2023)
Pengaruh efikasi kendiri, persepsi sokongan organisasi dan hubungan sosial di tempat kerja terhadap prestasi kerja dengan kesediaan perubahan sebagai pengantara by Riyanto, Dicky Wisnu Usdek