Hubungan paras partikel terampai (PM10) dengan parameter meteorologi dan simptom penyakit pernafasan di Ipoh Perak - Mohamad Ihsan Muhamad Ismail (Tanjong Malim, 2023)
Hubungan paras partikel terampai (PM10) dengan parameter meteorologi dan simptom penyakit pernafasan di Ipoh Perak by Mohamad Ihsan Muhamad Ismail