Elemen patriotisme patuh syariah dalam mata pelajaran Pendidikan Islam sekolah menengah - Mohd Erfino Johari (Tanjong Malim, 2023)
Elemen patriotisme patuh syariah dalam mata pelajaran Pendidikan Islam sekolah menengah by Mohd Erfino Johari