Kaedah pengajaran ensembel rekoder sekolah rendah Daerah Setapak, Kuala Lumpur: satu kajian kes - Khir Anuar Jaafar (Tanjong Malim, 2009)
Kaedah pengajaran ensembel rekoder sekolah rendah Daerah Setapak, Kuala Lumpur: satu kajian kes by Khir Anuar Jaafar