UUM mahu lahir Pegawai Divisi St John - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Cheras: Universiti Utara Malaysia (UUM) berhasrat melahirkan Pegawai Divisi St John Ambulans Malaysia (St John) dalam kalangan pelajarnya.Pengarah Pusat Kokurikulum UUM, Dr Kamarul Faizal Hashim, berkata pelajar melawat Akademi St John baru-baru ini bagi memantapkan persediaan sebagai pasukan sukarelawan.