T-Team pulang lebih awal: Bimbang letupan bom di Selatan Thailand berulang: Hasbullah. - Razak, Faizul Azlan (Berita Harian, 2013)
Skuad T-Team yang sedang menjalani latihan pramusim di Selatan Thailand memutuskan untuk pulang lebih awal ke Malaysia kerana bimbang kejadian letupan bom yang menyebabkan 24 cedera di tiga lokasi berasingan di Songkhla, Ahad lalu berulang. Ketua pasukan T-Team, Muhammad Hasbullah Awang, berkata keputusan yang dibuat pihak pengurusan untuk pulang awal dianggap sebagai satu tindakan tepat demi keselamatan mereka.