Titans pulang awal demi keselamatan - Razak, Faizul Azlan (Harian Metro, 2013)
Kuala Terenggami: Demi keseiamatan pegawai dan pemain berikutan letupan bom di Selatan Thailand, pihak pengurusan T-Team terpaksa membuat keputusan untuk pulang lebih awal ke Malaysia. Skuad kendalian Azraai Khor Abdullah pulang pada jam 4 petang semalam dan akan berkampung di Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok, Kedah sebelum dijangka mengadakan perlawanan persahabatan dengan skuad Kenari dan Perlis.