Balu wira Lahad Datu terima ijazah suami - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa, 2013)
SINTOK: Balu kepada Allahyarham ASP Zulkifli Mamat tidak menyangka kata-kata suaminya sebelum ini supaya beliau yang pergi mengambil ijazah bagi pihak dirinya, betul-betul menjadi kenyataan."Beliau pernah berkata ayang (sayang) dengan mak (mertua) sajalah yrng pergi ambil ijazah.Tak sangka pula kata-kata arwah itu menjadi kenyataan," kata Nor Aziah Noor yang hari ini menerima ijazah "Sarjana Muda Komunikasi (Kepujian) bagi pihak suaminya pada majlis konvokesyen ke-26 Universiti Utara Malaysia (UUM) di sini kelmarin.