Perjanjian persefahaman - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
ISTERI Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor memperkatakan sesuatu kepada Pengasas Universitas Ciputra, Dr. Ir. Ciputra dan Rektor Universitas Ciputra Surabaya, Ir. Toni Antonio selepas majlis menandatangani perjanjian persefahaman di Hotel Ritz Carton, Mega Kuningan di Jakarta, semalam. Turut sama, Naib Canselor Universiti Utara Malaysia, Prof. Datuk Dr. Mohamed Mustafa Ishak (dua dari kiri) dan Dekan Pengajian Perniagaan, Prof. Dr. Noor Azizi Ismail (kiri).