5 tahun tak jumpa anak - Harian, Metro (Harian Metro, 2013)
Kuala Lumpur: "Ramadan bakal menjelma tiga minggu lagi.Pak cik terlalu rindukan angah (Zalini)."Tak tahulah kenapa dia tak mahu pulang ke Malaysia menjenguk pak cik, mungkin dia lupa yang ayahnya masih hidup dan mungkin bila ajal menjemput tiba barulah dia akan pulang," kata warga emas, Rosli Mohamed, 66 yang juga pesakit Parkinson.