Kajian kes bantu wujud persekitaran pembelajaran interaktif impak tinggi - Chan, Neil (Harian Ekspres, 2013)
KOTA KINABALU: Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM) Prof. Datuk Dr. Mohammad Mustafa Ishak berkata Persidangan Kajian Kes Kebangsaan (NCSC) 2013 memberi wadah untuk penulis kes, ahli akademik dan pengamal untuk menyampaikan serta membincangkan kes tentang isu dan pengurusan kontemporari di Malaysia."Melalui persidangan ini, penulis kes dari seluruh Malaysia dapat membina rangkaian, bertukar idea dan berkongsi pengalaman berkaitan kajian kes. Ia juga dapat menggalakkan penulisan kes berpusat di Malaysia dan menyumbang ke arah kemajuan penulisan kes di Malaysia.