Allahyarham Zulkifli Mamat terima ijazah - Mingguan, Malaysia (Mingguan Malaysia, 2013)
KUBANG PASU 30 Nov. Noor Aziah Noor, 28, balu kepada Allahyarham Asisten Supritendan Zulkifli Mamat (gambar) yang terkorban dalam serangan pengganas di Kampung Tanduo, Lahad Datu, Sabah 1 Mac lalu, terharu apabila hasrat Allahyarham suami-nya untuk mendapat segulung ijazah akhirnya tercapai hari ini.Noor Azizah yang mewakili Allahyarham Zulkifli, menerima Ijazah Sarjana Muda Komunikasi dengan kepujian sempena Majlis Konvokesyen Ke-26 Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok daripada Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Haiim Mu'adzam Shah, selaku Canselor UUM.