Izzudin, Farah ungguli Tenis amatur - Mustafa, Fauzi Rahim (Harian Metro, 2013)
Sintok: Teknik pukulan dan hayunan sempurna membolehkan Muhammad Izzuddin Hamdi dan Farah Hamima Abdul Karim mengungguli kategori masing masing pada Kejohanan Tenis Tertutup Kedah 2013 di Kompleks Sukan Universiti Utara Malaysia, Sintok, Kedah, baru-baru ini.Izzuddin menjuarai kategori individu Lelaki Terbuka selepas menewaskan Muhammad Shamil Mazlan 86.Manakala Farah Hamima tiada tandingan dalam kategori individu Wanita Terbuka apabila membenam Ku Hazlina Ku Ee 8 5.