Cadangan hanya akan menjerat Anwar - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM Cadangan untuk meletakkan Ketua Umum PKR,Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai presiden hanya akan 'menjerat' diri.Dekan Pusat Pengajian Antarabangsa Kolej Undang-undang,Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa, Universiti Utara Malaysia (UUM), Profesor Madya Dr Mohd Azizuddin Mohd Sani berkata,cadangan itu akan membuat Anwar tersepit di antara kepentingan peribadi dan parti