Pemasyuran Kompleks - Azmi, Safrizal (Utusan Malaysia, 2013)
MANTAN Perdana Menteri. Tun Abdullah Ahmad Badawi melakukan gimik perasmian Kompleks Ahmad Fawzi Basri Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Universiti Utara Malaysia CUUM) sambil diperhatikan Naib Canselor UUM, Prof.Datuk Dr. Mohamed Mustafa Ishak (kiri) pada Majllis Pemasyhuran Kompleks Ahmad Fawzi Basri Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni di Universiti Utara Malaysia, Sintok, Kedah semalam.