POTRET SISWA - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Pengarah Tabung Haji Perak, Muhamad Hamdan Omar (kiri) beramah mesra dengan peserta program Jamboree ToHn@U daripada empat institut pengajian tinggi(IPT) iaitu Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Teknologi Petronas (UTP), Kolej PolyTech MAKA(KPTM) Ipoh dan Institut Teknologi Perak (ITF) di Nur Lembah Lenggong Training Village, Lenggong Perak