Etika pembangunan diri ke arah kecemerlangan organisasi - Kassim, Mustapa (Institut Pemikiran Tun Dr. Mahathir Mohamad, 2012)
Fokus dalam membicarakan tajuk ini adalah individu, kerana diri individu dalam sesebuah organisasi akan membentuk atau menjadikan sesebuah organisasi itu cemerlang. Kecemerlangan sesebuah organisasi tidak akan tercapai jika diri individu di dalam organisasi itu sendiri tidak cemerlang. Oleh itu dapat disimpulkan bahawa organisasi itu merupakan hasil kecemerlangan individu.