Pengurus glokal menerjah pengurusan global - Yusof, Ab. Aziz (Publications & Distributor Sdn Bhd, 2008)
SIRI PENGURUSAN DAN PENTADBIRAN UTUSAN terdiri daripada buku-buku yang mengulas pelbagai persoalan dalam pengurusan dan pentadbiran seperti perlaksanaan dasar,kewangan,kepimpinan,mutu kerja dan produktiviti.Buku-buku dalam diri ini mengandungi sarana,peraturan dan panduan yang perlu diamalkan oleh setiap penurus,pentadbir dan perancang atau individu dalam organisasi seperti syarikat dan jabatan kerajaan