Said alu-alukan Program Khidmat Masyarakat - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (kk), 2013)
PAPAR: Timbalan Pengarah Perkhidmatan Kebajikan Am Sabah,Said Sidup, memuji dan mengalualukan Program Khidmat Masyarakat yang dianjurkan oleh Mahasiswa/siswi Universiti Utara Malaysia.