Azizan tak mahu saya menang: Kenangan Abd Isa bersama arwah tak dapat dilupakan - Hashim, Roslinda (Sinar Harian, 2013)
ALOR SETAR - Bekas Speaker Dun Kedah, Datuk Dr Abd Isa Ismail antara rakan yang rapat dengan bekas Menteri Besar, Allahyarham Tan Sri Azizan Abdul Razak, mungkin kerana faktor usia yang tidak jauh beza, kedua-duanya agak terbuka apabila berbual.