Peniaga bebas tuduhan bunuh: Mahkamah dapati tiada kes prima facie terhadap tertuduh - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2013)
ALOR SETAR 25 Jun - Seorang ahli perniagaan dilepas dan dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi di sini daripada tuduhan membunuh eksekutif pemasaran, Chee Gaik Yap yang mayatnya ditemui dalam keadaan separuh bogel di kawasan perumahan elit Kelab Cinta Sayang, Sungai Petani, tujuh tahun lalu.