Platform terbaik mendekati masyarakat: Sambutan Hari ASEAN - Abdullah, Jamliah (Utusan Malaysia, 2013)
SABAN tahun Jabatan Penerangan Malaysia mengambil inisiatif menganjurkan program Sambutan Hari ASEAN di seluruh negara dalam usaha memperingati penubuhannya pada 8 Ogos 1967.