Seminar Pemikiran Sasterawan Negara ke-10 - Yaakub, Nazmi (Berita Harian, 2013)
Seramai 22 sarjana, tokoh, ahli akademik dan pengarang bakal mengupas karya Sasterawan Negara (SN) Ke-10, Datuk Dr Anwar Ridhwan, pada Seminar Pemikiran Sasterawan Negara Ke-10 di Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), Kuala Lumpur, pada 2 dan 3 Julai.