Abdul Rahim dilantik semula sebagai senator - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR 27 Sept.- Pengerusi Eksekutif Rahim & Co Chartered Surveyors Sdn. Bhd., Datuk Abdul Rahim Abdul Rahman mengangkat sumpah sebagai senator bagi penggal kedua di Dewan Negara hari ini.