Mior Abdul Malek berpegang pada nasihat bapa - Harmoni, Harmoni (Harmoni, 2013)
BAGI penonton setia Buletin Utama TV3, nama penyampai berita Mior Abdul Malek Raiyani, 30, pastinya tidak asing lagi. Biarpun nampak serius namun orangnya cukup gentleman kala berbicara.