Dua OKU berjaya ke UUM: Kekurangan diri tidak halang kejar ilmu - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2013)
ALOR SETAR - Keadaan fizikal kurang sempurna tidak menghalang dua pelajar orang kurang upaya (OKU) untuk melanjutkan pengajian di instttusi pengajian tinggi (IPT).