Dana kewangan masjid bukan untuk bermegah - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2013)
BANK Islam dilaporkan membuat penyeragaman tabung bergerak masjid di masjid - masjid seluruh negara. Usaha ini dikatakan sebagai menghargai kerjasama antara masjid dan pihak bank.