Bekas Pengarah UUM dilantik Rektor KUIN - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Alor Setar: Bekas Pengarah Universiti Utara Malaysia (UUM) Kampus Kuala Lumpur, Prof Datuk Mohd Yusof Kasim, semalam diumumkan sebagai Rektor baru Kolej Universiti Insaniah(KUIN) berkuatkuasa 16 September lalu.