Hukum 'main kutu' - Mohamed Naim, Asmadi (Galeri Ilmu Sdn Bhd, 2013)
'Main kutu' ialah satu kesepakatan ahli kelompok tertentu beriltizam meminjamkan sejumlah wang yang ditetapkan setiap bulan kepada mana-mana ahlinya yang dipilih berdasarkan undian.