UMHSB perkenal daftar umrah dalam talian - Kassim, Ahmad Syahir (Kosmo, 2013)
ALOR SETAR - Uniutama Management Holdings Sdn. Bhd.(UMHSB), syarikat milik penuh Universiti Utara Malaysia (UUM) mengembangkan sayap perniagaannya dengan menawarkan produk baharu, e-Umrah secara online. Produk yang pertama diperkenalkan itu dijalankan secara usaha sama dengan Koperasi Kakitangan Uniutama Holdings Kedah Berhad (KKUHSB).