Novel sebar Syiah: Taktik tarik golongan muda dekati fahaman itu secara halus - Mohd Ali, Mohd Idros; Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2013)

(untitled)
JITRA - Pelbagai kaedah digunakan pendukung Syiah untuk menyebar fahaman itu di negara ini, termasuk menarik ahli baru.