Pergi lepas sambut hari lahir: Tokoh akademik, sastera Awang Had Salleh meninggal dunia - Ibrahim, Hayati (Harian Metro, 2013)
"Tujuh hari lalu, ayah genap 79 tahun dan kami mengadakan sambutan kecil kecilan bersama cucu dan ahli keluarga lain, tak sangka itulah sambutan hari lahir terakhir ayah," kata Datin Norazlina, anak keenam tokoh akademik dan sastera Prof Emeritus Tan Sri Awang Had Salleh yang meninggal dunia, semalam.