Awang Had Salleh meninggal dunia - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KUALA LUMPUR: Tokoh akademik Tan Sri Dr Awang Had Salleh, 79, menghembuskan nafas terakhir awal pagi kelmarin.