Wafiyuddin pasang impian: Sertai dua kejohanan amatur antarabangsa - Harian, Metro (Harian Metro, 2013)
Universiti Utara Malaysia (UUM) bakal menghantar pemain utama lelaki, Muhammad Wafiyuddin Abdul Manaf untuk mewakili negara pada dua kejohanan golf amatur antarabangsa iaitu kejohanan golf Terbuka Amatur Taiwan dan Kejohanan Amatur Asia Pasifik.