TEKUN laksana program keusahawanan siswazah: Agensi galak lepasan universiti sertai perniagaan peringkat awal - Sapian, Aizuddin (Berita Harian, 2013)
Tabung Ekonomi Usahawan Kumpulan Niaga (TEKUN) Nasional akan melaksanakan program keusahawanan khusus untuk generasi muda terutama daripada kalangan siswazah bagi menggalakkan penyertaan dalam perniagaan di peringkat awal.