Pembebasan Hosni Mubarak keruhkan politik Mesir - Mohamad Nor, Khadijah (Kosmo, 2013)

(untitled)
IRONINYA pemerintahan Presiden Mohammed Morsi masih terlalu hijau sewaktu beliau digulingkan akibat rampasan kuasa yang dilakukan oleh pihak tentera yang diketuai oleh Jeneral Abdel Fatah al-Sisi.