Aku Janji BN Kedah dalam PRU13: Bangunkan rakyat - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2013)
ALOR SETAR 14 Ogos - Empat teras pembangunan menjadi tumpuan kerajaan negeri bagi meningkatkan taraf hidup dan keselesaan penduduk di kawasan luar bandar selaras dengan Aku Janji Barisan Nasional (BN) Kedah dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).