UUM sedia terima pelajar baharu - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
JABATAN Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA) Universiti Utara Malaysia (UUM) bersedia menerima 3,588 pelajar baharu yang mendaftar pada 1 September ini.