Syarikat dipelawa sertai program PhD Industri - Berita, Harian (Berita Harian, 2011)
PUTRAJAYA : Syarikat berteknologi tinggi tempatan dipelawa menyertai Program Ijazah Doktor Falsafah PhD Industri PhD Industri kelolaan Kementerian Pengajian Tinggi KPT dalam usaha meningkatkan daya saing dan produktiviti syarikat terbabit sekali gus menarik lebih banyak pelabur asing ke negara ini.