Seminar Pembangunan Keluarga Sakinah di Langkawi - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
KUAH - Seminar Pembangunan Keluarga Sakinah Siri 2 anjuran Kerajaan Negeri berlangsung dalam suasana sederhana namun meriah.