Perlukah satu dasar terbuka atas nama pembangunan? - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2009)
KETIKA menghadiri persidangan Millenium Development Goals di La Trobe University, Victoria, saya tertarik dengan perdebatan berkenaan penglibatan pendatang asing dalam pembangunan sesebuah negara.