Berguru biarlah dengan yang lebih pandai... - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2009)
SEBELUM BERANGKAT ke bumi kangaroo ini, anak saya pernah bertanya, “Papa kenapa kita perlu pindah ke Australia, bukankah di sinikan kita ada semuanya.”