Matlamat menghalalkan cara menumbangkan Kevin Rudd - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2010)
DALAM politik rakan boleh sahaja menjadi lawan jika kita tidak berhati-hati. Rakan yang dianggap sekutu kuat kita dalam memperjuangkan sesuatu polisi boleh pada bila-bila masa sahaja menikam kita dari belakang kerana politik tidak mengenali istilah kawan, rakan mahupun kesetiaan.