Di Australia, nak pukul anak pun tak boleh.. - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2010)
ISU TENTANG tuntutan hak asasi dan kebebasan sering kali diperdebatkan. Ramai yang merasakan diri mereka ditindas dan tidak berpuas hati dengan orang atasan.