Bagaimana Australia jadikan sukan satu platform penting - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2010)
KETIKA pasukan negara kecundang di tangan China di peringkat separuh akhir Piala Thomas maka terlintas di fikiran untuk mengumpas sedikit berkenaan sukan di negara kangaroo ini.