Amok, bunuh diri & cubaan bunuh diri satu masalah yang perlu ditangani - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2012)
JIKA disoroti sejak kebelakangan ini, masyarakat dikejutkan dengan pelbagai kes bunuh diri dan cubaan membunuh diri.